Christiansdal.dk
Forsiden > Fritid > Adventure Race > SOK Multisport 2009

SOK Multisport 2009

Igen i år var vi med til dette super gode løb i området omkring himmelbjeget. Team for life I og II, stillede til start.

Holdene bestod af Torsten og Casper (team for life I) og Kenneth og Claus (team for life II).

Løbet startede med et kort orienteringsløb lige ude for Himmelbjergegnens natur- og idrætsskolen. Vi skulle finde 6 poster, med 6 forskellige tal i nabo skoven, og komme tilbage til summen af den. Ved rigtig sum fik vi et nyt kort der lede os ned til sletten, hvor løbet havde sit udgangspunkt. Begge hold regnede den summe rigtig, og afsted på MTB gik det mod sletten, centrum for stjerneløbet.

Ved stjernecentrum, blev cyklerne hurtig lagt og første post GPS-løb skulle gennemføres. Posten, havde sit udgangspunkt på en top ca. 1 km fra stjernecentrum. Vi fik udleveret en GPS, et kort, og derefter skulle 9 punkter findes. Super fed post. Desværre fik lidt af en udfordring efter 4 poster. Vi tabte vores medbragte pen, så vi kunne ikke notere bokstavskoderne, så gode råd var dyrer. Til al held mødes vi hold 105 og de havde en ekstra pen med som de venligst overlod til os.

EN STOR TAK TIL HOLD 105 FOR DEN HJÆLPE MED EN PEN.... - det er sports-mand-ship.

Her måtte team for life I og II desværre skilles. Hold 1 blev send til vandposten og hold 2 måtte ud til skydebanen. Vi var nu skilt og ville med stor sandsynlighed være det resten af løbet.

Efter GPS, var det skydebanen der skulle besøges af hold II. Med bue og pik skulle vi ramme en skive på ca. 20-25m afstand. Ramte vi ikke skulle vi en lille løbetur op ad bakken. Der ved en enkelt misse, og derefter tilbage til stjerne centrum.

 

fortsættes og skrives færdigt....