Christiansdal.dk
Forsiden > Famillien > December 2011 > Olivers barnedåb

Olivers barnedåb

Den 8. maj blev Oliver døbt i Rødovre Kirke - en smuk og solrig dag.

Gudstjenesten startede kl. 10.30 og vi var så heldige, at præsten Lis-Ann var en kvinde/præst med en høj grad af humor. Højmessen var meget relevant og nærværende med en undertone af humor. Vi fik lov til, at bestemme at vi skulle synge dåbssalme (448) for Oliver.

Oliver var vågen under hele gudstjenesten og synes det var meget hyggeligt. Der blev tid til en flaske undervejs.. (man er vel altid lidt tørstig)

Da Oliver skulle døbes inviterede præsten alle børn og barnlige sjæle op til døbefonten hvilket næsten tømte kirken og til stor morskab sagde præsten " nu må vi hellere passe på at kirken ikke tipper" Efter Oliver havde fået vand på issen fik Andreas lov til, at  tørre lillebrors hoved hvilket han var meget stolt af.

En god oplevelse i kirken sluttede af med, at organisten lavede sjov med præsten da han ugen forinden havde "glemt" at spille - det man nu spiller når koret synger amen.. til gengæld spillede han det flere gange til Olivers dåb - hvortil præsten begyndte at grine og hun sagde efterfølgende - så kan jeg lære det - Man skal ikke drille organisten..

Efter dåben kørte alle gæsterne incl. vores lille familie til Cafe K i/ved Zoologisk Have i København.

Vores dag var planlagt således, at gæsterne kunne komme ind i Zoologisk Have efter endt spisning og hygge..

Denne gang var vi meget heldige med vejret. dagen bød på varme og solskin. Vi lagde stor vægt på, at alle gæsterne skulle gå i haven lige så snart de havde lyst da det jo var børnenes dag og nu var der en god mulighed for alle til, at få en god eftermiddag i Zoo.

Selve arrangementet forløb på alle måder som vi havde håbet. Stedet var hyggeligt, maden var god og servicen på Cafe K var ok.

Det der glædede os mest var, at så mange af vores venner og familie var mødt op for, at fejre Oliver.

Vi kan roligt sige at der var en del som ikke havde set hinanden i lang tid da der ikke havde været anledning her til, men vi kunne lytte os til at der blev samlet op på hvad der var sket i de enkelte familiers liv.

Oliver i Familiens dåbskjole