Christiansdal.dk
Forsiden > Famillien > Andreas 2008 > Barnedåb 2008

Barnedåb 2008

 

Den 5 oktober kl. ca. 11.30 blev Andreas døbt i Rødovre Kirke.

Gudstjenesten startede kl. 10.30 for menigheden samt dem som ikke havde børn i alderen 0-5 år. Kl. ca. 11.15 fik vi (Gudmoder Heidi med Andreas på armen, Claus og Synne) lov til at komme ind i Kirken sammen med de resterende gæster og deres børn.

Efter vi kom ind blev der sunget en enkelt dåbssalme (477) og efter det første dåbsbarn var blevet døbt kom turen til en sovende Andreas. lillemanden vågnede først da præsten puttede vand på hans isse.. Under resten af gudstjenesten sad Andreas  blot og kiggede.

Efterfølgende kørte alle gæsterne incl. vores lille familie til Cafe K i/ved Zoologisk Have i København.

Vores dag var planlagt således, at gæsterne kunne komme ind i Zoologisk Have efter endt spisning og hygge..

Hvad vi ikke på forhånd kunne forudse var, at det på dagen var regnvejr men heldig vis var de fleste på forkant med vejret og havde klædt sig sådan, at de kunne komme ud og se Elefanthuset, den lille flodhest og hvad der nu havde de enkeltes interesse.

Selve arrangementet forløb på alle måder som vi havde håbet. Stedet var hyggeligt, maden var god og servicen på Cafe K var helt i top.

Det der glædede os mest var, at så mange af vores venner og familie var mødt op for, at fejre Andreas.

Vi kan roligt sige at der var en del som ikke havde set hinanden i lang tid da der ikke havde været anledning her til, men vi kunne lytte os til at der blev samlet op på hvad der var sket i de enkelte familiers liv.

Andreas i Familiens dåbskjole 05.10.2008